what's the point

Okej, hej igen. Är stressad as fuck. Men jag var bara tvungen att slänga in ett snabbt inlägg. Om jag ska vara helt ärlig så känns det som att man var dag går runt och kämpar för att hålla huvudet över vattenytan. Ibland går det åt helvete, och så är det svårt att komma upp igen. Vad som är svårt vet jag inte, det känns bara som att man inte har någon vilja till det. Vad är meningen med allt.

Jag går runt och är stressad väldigt mycket utav min vakna tid. Jag vaknar och är stressad och jag går och lägger mig stressad. Vad är jag stressad över? Det är det här som är livet och jag måste lära mig det. Livet är inte jobbigt eller svårt, livet är fint och man behöver inte vara stressad.

Jag vet att jag inte behöver visa någon annan någonting. Jag behöver heller inte göra något för någon annans skull. Men jag går runt med tanken att jag måste göra det för mig själv, det kanske låter bra i andras öron. Men att hela dagar, veckor, månader som tillslut blir till år gå runt med en inställning där jag hela tiden måste vinna över mig själv, det gör mig stressad. Att leva i nuet samtidigt försöka lista ut vad jag som 50 åring önskar att jag gjorde när jag var ung, fattar ni? Jag triggar mig själv exakt hela tiden och jag vet inte om det är bra eller ej. Vem sätter gränserna, finns det gränser?  • WORDS

Gillar

Kommentarer