vilsen

"Idag är en sådan dag jag bara vill sova igenom. Allt gör ont i hela kroppen. Är i ett så jobbigt vänteläge i livet. Vet inte vad jag ska göra. Så mycket som står på spel. Tusen tankar. Ingen aning. Vill bara att någon ska adoptera mig och styra upp mitt liv. För jag vet inte hur eller vad jag ska göra/ta vägen. Min vilja den finns men jag behöver någon som kan ge mig en spark upp och hjälpa mig med de praktiska delarna. Det är svårt när man inte har det. Allt ligger på en själv. Känner att den enda jag kan lita på ang mitt liv är min magkänsla och knappt inte ens den haha.

Jag vill inget hellre än att göra roliga saker jag mår bra av, få må bra och ha något att komma hem till om jag åker iväg. Vill egentligen bara bort nu men åker jag nu så flyr jag från allt. Och hem måste man någon gång. Men vad är hem? Ingen aning just nu. Känner mig helt vilsen. Vad gör ni när ni mår såhär?

Jag ska skriva en lista på allt i livet som känns åt helvete och försöka komma på hur jag kan fixa det. Egentligen vill jag bara skriva håll om mig och säg att allt blir bra som förut när allt var tungt. Men nu är det den tunga vägen jag måste gå, på riktigt. "

tisdag, 29 mars, 2016, 09:35

  • WORDS

Gillar

Kommentarer