vägen till en bättre hy

Skippa sötsakerna - Ät ren och fräsch mat istället med mat som är fullprpppat med dåliga tillsattser och så vidare. Och hoppa inte över några mål, då kommer sötsuget ifatt dig.

Drick vatten -Du behöver inte bälga i dig litervis men se till att du inte är uttorkad då det även torkar ut din hy. Vatten är alltid att föredra framför annan dryck och kranvatten är fräscht, nyttigt och miljövänligt. Tänk sex till åtta glas vatten om dagen!

Använd fingrarna- Bästa sminkredskapen är dina egna fingrar. Applicera foundation med fingrarna och du får en felfri finish. Värmen från fingrarna gör nämligen att underlaget smälter in i huden på ett naturligt sätt och resultatet blir jämnt.

Ansiktmask - Jag brukar ta mig tid och slänga på mig en ansiktmask ca 1 gång i veckan. Min kommer från The body shop och innehåller naturliga ingredienser.

Ha tålamod - Har du nyligen bytt hud-creme och väntar på resultat? Nya hudvårdsrutiner kräver tid och tålamod. Det tar minst ett par veckor för din hud att anpassa och förnya sig.

Gillar

Kommentarer