tre saker som gör mig lycklig

🌻 Att resa. Vart som helst. Om det så innebär att ta bilen några bil bort, eller sitta på flyg i dygn. Jag älskar att vara på resande fot. Att se platser, och människor som man aldrig sett förut. Man är så liten och världen är så stor det är häftigt tycker jag.

🌻 Dricka morgonkaffet i lugn och ro, på altanen. Eller att stanna upp i hets shoppingen, sätta sig på ett litet fik och bara njuta av tillvaron över en latte. Eller att åka på roadtrip, och stanna någonstans på vägen och dricka kaffet ur en termos. Jag tycker detta är så himla fina stunder i livet, och doften av kaffe gör det ännu lite bättre.

🌻 När man sätter på sig löparskorna en söndagsmorgon. Gäspar en sista gång innan man tycker på start knappen på gps:en. Första kilometern är tung. Det känns som ett marathon, fast i maxfart. Pulsen sticker. Axlarna är tunga, och musiken bara dånar. Ger nästan mentalt upp redan där och då. Men man bestämmer sig för att tugga vidare. Lösningen får bli att inte kolla på klockan. En kilometer blir tre, som strax efter det blir fem. Och då lossnar det. Benen har kommit igång, pulsen har stabiliserat sig, och äntligen smakar musiken som det ska. Vi blir ett. Jag och kroppen. Och sedan ser jag naturen. Njuter av den. Uppskattar den. Denna skogsväg är enformig och lång, men bjuder på nya upplevelser varje gång. Det är fint.

  • LIFE

Gillar

Kommentarer