tränings favoriter

Här kommer ett träningsrelaterat inlägg, och det handlar om redskap som är mina favoriter. Jag hade så himla gärna velat haft några småvikter som man lätt kan plocka fram när man inte orkar gå till gymmet. Hos mamma och pappa har vi ju ett litet rum med vikter, skivstång, bänk, crosstrainer och cykel som jag använde rätt så flitigt när jag bodde hemma. När jag var skadad så var det perfekt att ha det så, då cyklade jag 30 minuter varje dag, antingen på morgonen eller på kvällen. Eller när jag hade vart ute och sprungit så var det perfekt att köra styrka där. Det jag egentligen vill komma fram till är att lite vikter hemma kan räcka om man inte vill skaffa ett gymkort, och det finns ingenting som säger att bara för att man har ett gymkort så kommer musklerna ploppa fram eller att du helt plötligt orkar springa flera mil. Jobbet måste ändå göras, och om man gör det hemma eller på gymmet kvittar. Hur som helst här kommer mina favoriter:


Yogamatta - Har så himla länge velat ha en egen yogamatta. Jag och mamma delade på en när jag bodde hemma, och jag fick aldrig tummen ur att köpa en ny, Denna fick jag i julklapp och det kommer underlätta min hemma träning nått så otroligt!

Hörlurar - Och det utan en jobbig sladd som trasslar och är i vägen. Dessa är perfekt att ha på gymmet, eller ha ute och springa med. Som ni ser så är dessa vita, SNYGGT (!!) men kanske inte en sådan passade färg att ha när man tränar kan ni kanske tycka nu..men härni, det går att dra loss tyget och tvätta.. hur bra?? Och om ni är som mig så är musik a och o för att få et bra träningspass.

Vattenflaska - Alltså jag vet inte om det är bara jag, men detta är en grej.. det känns så mycket bättre att ha en snygg vattenflaska när man tränar. Haha jag är en sådan som inte skulle kunna ta med mig en tom cola flaska till gymmet. Ne då hade jag hellre hoppat vattnet.. haha. Min är från fitnessguru, och det går att desigan en egen med olika färger.

Inspirationskällor - Jag älskar att hitta inspiration och motivation på tumblr, och weheartit. Men att bläddra i böcker och tidningar är en helt annan sak tycker jag, tycker det äger faktiskt. Älskar denhär, det är en så himla fin bok, med fina bilder, lagom mycket text och tipsen är skit bra. De är två tjejer som skrivit den, och de tipsar om så bra träningspass, som jag har använt mig av endel (hur jobbigt som helst) De skriver också om sina egna historier, ah ne älskar den verkligen!

Yoga boken har jag inte hunnit kolla igenom ännu, då jag fick den av mamma i julklapp men den ska tydligen också vara himla bra. Jag vill väldigt gärna börja yoga, jag tror det är ett bra sett att ta bort stressen som man har. Få en att tänka större typ. Det är den svenska Rachel Brathen med 1,5 miljoner följare på instagram som skrivit boken.

Gillar

Kommentarer