paket från welloteket

Vi går mot mörkare tider, och kosttillskott är för mig a och o under denna mörka årstid. Har beställt hem lite grejer från welloteket.se. Ni kanske vet om att det är Ida Wargs webbshop, en av mina favoriter på youtube. Så jag är så himla taggad på att testa dessa produkter!!


B12 Holistic - Vitamin b12 är en vattenlöslig vitamin som finns främst i animaliska livsmedel som lever, fisk, skaldjur, kött och ägg. Veganer och hårt tränande individer (speciellt löpare) behöver ta tillskott på b12 för att få i sig den mängd som behövs. Många tillskott av B12 är svåra för kroppen att ta upp med det här från Holistic är en sugtablett som kroppen har lätt att ta upp.

Spirulinatabletter Mother Earth - Spirulina är ett av de mest näringsrika livsmedlen på jorden och innehåller massa vitaminer, mineraler och aminosyror som kroppen behöver. Den är rik på protein, boostar immunförsvaret, innehåller mycket järn och är ett superbra livsmedel för veganer och vegetarianer.

Chia Omega 3 - CHIA OMEGA-3 från Superfruit består av 60 st 500 mg-kapslar med ren chiaolja från chiafrön. Chiafröna kallpressas och därefter filtreras oljan och blir en vegetabilisk och hållbar källa till omega-3 och består av ALA (alfa-linfolensyra), en essentiell fettsyra som behöver finnas i vår kost.

Super zinc - Super Zink från Great Earth är utvunnet från naturliga råvaror och varje tablett innehåller 15 mg zink. Zink ingår i den normala funktionen hos immunförsvaret, tillväxten och skyddandet av DNA.

Gillar

Kommentarer