monday

Rostat surdegs-bröd med körsbärstomater, brieost, färsk basilika och balsamico. Vilket sätt att starta en ny vecka på. Måndag igen, fast egentligen vet jag inte ut eller in på veckorna som går. Idag väntar brasseriet på mig igen, men jag känner mest att kroppen behöver en dag ledigt. Menmen, den dagen kommer väl också.


Min vecka:

Måndag: Jobb på brasseriet 11:30 - ca 21

Tisdag: Jobb på coop 08:45- 18:15

Onsdag: Jobb på coop 12-17: 15, städa bilen och träffa Mallan.

Torsdag: LEDIG, och besikta bilen... 07:00.

Fredag: Jobb på brasseriet 11-17 Prinsessan (kommer), Coop 18-22:15

Lördag: Brasseriet 11-17, Coop 18-21:15

Söndag: PLUGGA. Coop 18-21:15.

  • LIFE
  • Nära Bengtsfors

Gillar

Kommentarer