mina löften...

Äta mer veganskt - Att vara vegetarian är inga som helst problem för mig. Så 2017 vill jag höja ribban och försöka välja så mycket veganskt som möjligt. Alltså försöka utesluta mjölkprodukter och ägg, och instället välja plantbaserade produkter.

Testa på nya saker - Under 2017 vill jag säga ja till fler saker, speciellt till sådant som jag inte är så bekväm med eller brukar göra. Det kan vara allt från att testa nya maträtter till upplevelser. Jag vill växa som person, och för att göra det behöver man utmana sig själv, och testa på nya saker.

Fota - Jag vill fota massor. För eviga hela 2017, sedan skicka hem bilderna och göra en bok. Tänk er en dagbok, fast med bilder istället. För jag menar vem vill inte bläddra i en sådan bok när man sitter där 65 år och vill visa barnbarnen att "det var minsann bättre förr " ;)

Löpa - Vill under 2017 få upp min kondition. Just för att det kommer behövas under fotbollsåret men också för att komma ut i friska luften, oavsett väder och springa av sig. Älskar att vara ute och springa när jag väl kommer ut... men av någon anledning så händer det typ aldrig att jag pallrar på mig löparskorna.... ajajaj.

Ta vara på idag - Ska inte längta och sakna så förbaskat mycket hela tiden. Det är jag verkligen bra på. Men nu ska jag prata om nuet istället, skriva om nuet och leva här och nu. Framtiden är inte här ännu och det som vi redan har upplevt kommer inte upplevas igen. Dax att leva i nuet, och ta vara på det vi har idag, nu i denna sekund.

Gillar

Kommentarer