LÄNGESEDAN

Nu var det längesedan sist, och oj vad jag har saknat att hänga här. När jag inte gör det, så rusar mina dagar och veckor bara iväg. Att komma in här, få lov att pyssla lite bilder och skriva ner ett par ord får mig att stanna upp. Verkligen reflektera över mina dagar och mitt liv. Jag får en chans att känna, känna en lycka, en tystnad, en saknad, en tacksamhet eller vilken känsla som helst som min kropp behöver känna. För det är faktiskt så - att vi behöver känna. Det är väldigt lätt för mig annars, att bära runt på känslor i alla olika former utan att känna dom. Alla känslor är värda, och behövs kännas. Och det till fullo.


Så vad har hänt sedan sist då? Jag har skrivit på fast anställning på jobbet. Som jag trodde skulle vända upp och ner på hela livet på kanske ett bra sätt. Men har inte känt någon vidare skillnad ännu faktiskt. Men en trygghet är det ju såklart.

Jag har även blivit klar med plugget, vilket betyder att jag numera kan kalla mig för kostrådgivare och hälsopedagog, så mina tankar kretsar numera kring HUR jag och OM jag ska ta detta vidare. När sådana här saker händer i livet, det är ju ganska stora och viktiga saker i livet, Tydligen. Men hur som helst - då flödar mina tankar. Jag drömmer, om man kan göra det - över gränser, och går runt med en känsla i kroppen som är svår att jämföra med någon annan. Den är en skön känsla.

Gillar

Kommentarer