jag...

JAG ÖNSKAR: att jag var bättre på att ta för mig men även att jag var lite bättre på att ta vara på allt som pågår NU. Försöker men jag är inte där ännu tyvärr. Jag önskar att när och kära får leva ett långt och friskt liv och jag önskar en hundvalp att komma hem till


JAG LÄNGTAR: till maj månad. Även om schemat kommer vara full proppat med roligheter framöver så är ändå maj månad det allra bästa börjar. Studenten drar igång vilket innebär att man ska behöva pallra sig igenom sina liv bästa dar, jobbigt ;)


JAG ANVÄNDER: aldrig jeans, eller några som helst tighta, omysiga plagg hemma. När jag kommer hem så byter jag antingen om till mjuikbyxor eller till inga byxor alls och rockar loss eftermiddagen. Jag använder också alltid denna för att rengöra mitt ansikte, vet inte hur jag klarat av livet utan den innan.


JAG SPARAR: inte till någonting just för att jag fortfarande går i skolan. När jag slutat skolan och får en riktigt inkomst kommer jag börja spara för att kunna packa väskorna och dra ut i världen. Längtar


JAG LÄSER: inte mycket över huvud taget, pågrund av att tiden inte finns. Läser mest bloggar.


JAG VILL: göra himla mycket på en och samma gång.


JAG ÄR: en celsius älskare. Verkligen, en celsius gör mig på bra humör om jag är ledsen. Här dricker vi även vädligt mycket loka crusch... enda som står på bordet under helgen.


JAG FÖRBRUKAR: väldigt mycket balsam när jag tvättar håret. Alltså väldigt mycket!! Något annat som förbrukas i mängder här hemma är vämeljus, samma för er?

JAG TITTAR: på youtube när jag hat tid över. Förr tog jag verkligen mig tid till att sätta mig framför youtube, så är det inte längre. Om det inte är så att det är någon speciell som lagt ut något, tss...


JAG MÅSTE: ta körkort :) Eller, egentligen är det inte ett MÅSTE. Men det hade vart till en fördel att ha ett. Jag måste ta tag i mitt liv. Vad vill jag göra? Plugga? Isf vad? BLÄ. svårt och jobbigt som bara den. Jag känner att jag har så mycket planer och drömmar som jag inte vågar säga högt, vågar knappt tänka på dom haha.


JAG LYSSNAR: väldigt gärna på Hellström.


JAG GÖR: för tillfället ingenting vettigt. Sitter på svenska lektion och bör börja skriva på ett tal. Sitter istället och lyssnar på Kent och skriver på detta. Behöver verkligen beta av en hel del skolarbeten...ligger efter af.


JAG KÖPER: ett par koppar kaffe i skolan nästa varje dag. Tur jag bara är i skolan två dagar i veckan ;))


JAG HAR: väldigt ofta svårt för att komma igång med saker och ting, att ta tag i det liksom. Skolan till exempel. Men när jag väl gör det så brukar saker och ting reda ut sig galant.

  • LIFE

Gillar

Kommentarer