glöggmyset på högre höjder

Och så blev det söndag. Och vi for till stugan för att bege oss upp på högre höjder med glöggflaskan i högsta hugg. Årets första glöggmys blev mer än godkänt trots att solen som var lovad lyste i sin frånvaro. Efter många timmar av frisk luft, har vi hamnat i soffläge, den fyrbenta också. Och vi fick ett bra avslut på den här helgen också.


Och nu mina vänner, till ett nytt samarbete med Gaston Luga. Vi har fått hem en ny ryggsäck, och självklart går även denna i svart, men med lite läder detaljer på. Gaston Luga är ett företag som strävar efter att utforma ryggsäckar som kan överbygga klyftan mellan mode och funktion. De har därför ett stort utbud av stilrena ryggsäckar som passar alla. De har även ett stort engagemang för klimatförändringarna och gör allt de kan för en bättre planet. Bland annat genom att noga välja material enligt EU:s regler, och att använda de mest effektivaste transportalternativen. Just nu har Gaston Luga 20% rabatt, och med min rabattkod "ElinJ15" får ni ytterligare 10% rabatt på hela deras sortiment. Så passa på!
  • LIFE

Gillar

Kommentarer

Rickard
,

Hej. Rickard heter jag och jobbar med influencer marketing på den svenska marknaden för Sudio. Vi är ett svenskt företag som designar hörlurar och högtalare med ljud av studiokvalitet i skandinavisk minimalistisk design. Jag tycker att din profil skulle passa bra ihop med vårt varumärke och undrar om du skulle vara intresserad av att göra ett samarbete med oss?
Hör i så fall gärna av dig till: