en lista om tid

Vad är ditt förhållande till tid?

På senare år har det blivit min största källa till irritation: jag har inte tid med att någon annan ska slösa med min tid. För jag har fattat grejen, jag vet att den sekund jag har här och nu aldrig kommer tillbaka igen. Jag vet att jag hela tiden rör mig mot döden och att jag aldrig kommer vara så ung som jag är ju nu, i denna sekund. Så i inprincip allt jag säger, och gör så har jag med baktanken om att jag lever inte för all tid framöver, kanske finns jag inte imorgon. Säger jag inte det jag vill få sagt idag, får jag kanske aldrig chansen. Gör jag det inte idag, så blir det kanske aldrig av. Med andra ord så vill jag nog säga att det är tiden som får mig att agera, och att passa på.

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Gillar att dela ut timmar på träning. Men också att dricka kaffe och läsa bloggar kategori kost. Mysa. Gillar youtube också.

Hur länge tar det för dig att sminka dig?

JÄTTE olika. Sminkar mig sällan till skolan nu för tiden, om jag sminkar mig så gör jag det på 15-20min. Snackar vi fest - så kan det ta hur lång tid som helst. Men det är kul. Det äger faktiskt, att sminka sig dom gångerna.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Oj, måste nog säga 07:00 på den, om inte tidigare. Förvånad? Alltså jag älskar att sova, det ska jag inte säga något annat om.. men att vara uppe före alla andra gör mig pepp. Vet inte vad det är, kanske är det känslan av typ försprång? vetinte. Om inte annat så gillar jag att dricka kaffe och planera dagen, ensam.

Vilken annan tidsepok skulle du vilja leva i bortsett från denna?

Ingen.

Äter du för fort eller för sakta?

Alldeles för fort. Borde typ skaffa hjälp, eller åtminstone googla på hur man bär sig åt för att äta långsamt. Eller i normaltakt.

Ditt längsta förhållande?

Mitt nuvarande - cirkus 3år kanske? ingen bra koll gällande såntdär.

Vad är den längsta perioden du varit singel?

Eh, typ hela mitt liv innan Erik.

Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Skola...

När brukar du gå upp och lägga dig på vardagar?

Brukar lägga mig runt 22-23, och går upp mellan 07-08. Men numera står klockan på 06 för morgonpromenad i det härliga höstrusket.

Vad gjorde du för tre timmar sedan?

Då var klockan 15:00 och jag befann mig på gymmet med Mathilda.

Vilken är den bästa veckodagen?

Fredag, måste jag utveckla? Alla har väl någon slags kärlek till den där fredagen.

Vad skulle du vilja ha mer tid till?

Jag skulle vilja ha mer tid med familj och vänner. Och till en vovve, dear santa..

När går tiden som snabbast?

När man kollar igenom instagramflödet. Vart tusan tar den tiden vägen egentligen, fattar inte.

När går tiden som långsammast?

Religionslektionerna, eller så slår intevallsträningen det.

Var ser du dig själv om 10 år?

Drömmen hade varit i ett stort vitt trähus, som var högt i tak med en stor trädgård och nära till vattnet. Inte så jätte många grannar. En hund som springer löst, och två små som kryper omkring. Jag vill att Erik ska vara med och att jag har en bred utbildning inom kost och hälsa. Jobbar hemifrån med olika saker och hjälper folk med träningen ute i praktiken.

Sry, om jag skrämmer dig BAE.

  • LIFE

Gillar

Kommentarer