tolv snabba

1. Om du hade en son nu vad hade du döpt honom till?

Detta är faktiskt lite roligt, och det är inte många som vet om detta. Men jag har två listor i mina antckningar på massa barnnamn. En lista med flicknamn, och en annan med pojknamn. Och ja, visst kan man tycka att det är sjukt. Men jag längtar så himla mycket efter en bebis. Några favoriter på pojknamn är Ville, Nils, Jerry, Elliot, Harry och Viggo. Alltså åh!

2. Vilken var den senaste filmen du såg?

Sitter faktiskt och små tittar på film med mamma just nu i skrivande stund. Den heter "En dag i livet".

3. Har du bra självförtroende?

Vill svara både ja och nej på den. Det är olika från dag till dag. Vissa dagar kan jag vakna upp och verkligen känna att fan vad snygg jag är fan vad jag äger. Medans jag andra dagar knappt vågar mig utanför dörren, då är det en skittdag. Jag tror att många känner igen sig där, eller är det bara jag? Men man kan väl kort sagt säga att jag har varken dåligt eller superbra.


4. Den senaste du sov över hos?

Hos E.

5. Vad väljer du, godis eller chips?

Enkelt. Godis! Äter faktiskt jätte sällan chips, av någon anledning.

6. Din absolut sämsta egenskap?

Det måste nog vara att jag inte kan säga nej. Jag måste lära mig att man kan säga nej, utan någon som helst anledning. Eller också att jag öppnar upp mig så jävla lätt. Jag litar på människor för lätt, och öppnar upp mig alldeles för enkelt, och jag har lärt mig att man får det tillbaka som ett slag i magen. Ändå fortsätter jag och öppna upp mig, och nästan vet under en hel konversation och tänker "att fan vad detta kommer göra mig illa sen." Sorgligt.

7. Din bästa egenskap?

Att jag är glad.


8. Hur ofta dricker du alkohol?

Det är jätte olika, det går liksom perioder när jag tänker efter. Det kan gå en hel månad utan at jag dricker, medans nästa månad kanske jag dricker varje helg. Jag gillar att vara ute, att klä upp mig och sminka mig. Så jag önskar att det blir endel under hösten faktiskt.

9. Hur lång är du?

Jag är 1,64cm, och har varit hela livet känns det som. Haha.

10. Hur stor är din säng?

Tror minsann den är 1, 20. Funkar fint när man sover ensam. Blink blink.

11. Hur många kuddar har du i sängen?

Svaret är fyra på den.

12. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor faktiskt. Älskar att ha skor inne... När jag ska välja kläder så måste jag sätta på mig skor för att det ska funka, tycker det skorna gör så stor skillnad och älskar att komma upp lite med en extra tjock sneaker sula.

  • LIFE

Gillar

Kommentarer