what to to list

Godmorgon fredag! Klockan är just nu 10:01. Och jag har vaknat, och fått på kaffekokaren. Idag har jag så mycket som jag måste göra. Eller det är inte jätte mmånga punkter som ska checkas av, utan det är mer så att allt som ska göras är så tidskrävande. Det är dessutom jättefint höstväder utanför fönstret, som jag så gärna skulle vilja ut och fota i. Men då gäller det att vara effektiv. Här kommer dagens att göra lista :


Plugga - Alltså jag måste bli klar med moment 3 idag, och få det in skickat. Finns inga mera men, idag ska ett färdigt arbete in. Så att jag slipper ha den liggandes över axlarna för i alla fall ett litet tag.


Jobba - Med Skönhet- och hälsoprodukterna. Det är snart månadsskifte vilket betyder mycket för oss som arbetar med det här på sociala medier.


ATG - Måste gå igenom utbildningarna om ATG, igen. Gör det bara Elin..


Städa - För att jag ska kunna få ro så måste jag plocka undan på rummet. Det ligger grejer över allt verkligen. Måste även försöka fixa fram en plats som jag kan ha alla grejer som används när jag jobbar hemifrån. Hu nu det ska gå till, då jag knappt får plats med mig själv på rummet...


Fixa med papper - Och med det menar jag, ALLA papper som ligger överallt, och det viktiga papper. Räkningar, anställningsbevis, jobb, information, ja ni fattar grejen. Allt detta ska in i pärmar, plastfickor och så vidare. En ny uppsättning av CV ska dessutom skrivas ut.


Fixa lillan - som ikväll ska på halloween fest, så kul! Jag hoppas att det inte blir allt för mörkt sen, så att jag kan få lite fina bilder att visa upp.


Hämta paket - Jag hoppas att min jumpsiut från Rebecca Stella kommer idag, så att jag kan ha den imorgon på halloweenfesten. Men värsta fall, så fick jag hem en igår från Nelly. Fick även ett paket ifrån party kungen och ett annat ifrån glitter som jag ska visa er under dagen också.


Testa - Jag skulle nästan behöva testa rubbet inför morgondagens partaj. Outfit, smink och hår..

  • LIFE

Gillar

Kommentarer