drömresemål

PARIS

Detta är en stad som måste besökas vad jag förstått. Hade velat åka dit under våren, när det är så där härligt ute och det börjar bli grönt och varmare ute. Bara gå runt och strosa i en vippig kjol, sitta på uteserveringar, dricka kaffe och äta 10 croissanter om dagen, typ.

ITALY

Ett land jag har besökt, men som ändå står högt upp på listan. Skulle nästan kunna tänka mig åka vart som i Italien faktiskt då de verkar har så otroligt många härliga platser, allt ifrån Rom och Amalfikusten. Bara äta MASSA god mat och upptäcka fantastiska platser.

CUBA

Kuba har alltid varit ett drömresemål för mig. Atmosfären, kulturen, historian, paradisstränderna, de färgglada husen och de klassiska gamla bilarna - fullpott. Tror även att det är en otrolig plats att fotografera på, allt ser så jäkla coolt och vackert ut. Jag hoppas verkligen att jag någon gång kommer dit, innan det blir för turistexploaterat.

RWANDA

Kanske inte det vanligaste drömresemålet, men hittade dessa bilder på pintereset och blev jätte intresseard och googlade på platsen. Då jag haft ett stort hjärta för barn, framförallt för dem som behöver lite extra kärlek så är även en dröm att besöka ett barnhem, en skola eller liknande. Därför vill jag slå ihop just Rwanda och detta. Dessutom har Rwanda otrolig natur (och vilda gorillor som ni ser!), det finns fantastiska sjöar med stränder för den som önskar och idag är det ett stabilt och fridfullt land.

NEW YORK

En stad jag inte hunnit besöka ännu, men oh det måste jag verkligen göra snart. Finns väl knappt någon stad som är mer omtalad än denna och det känns nästan som jag varit där på något sätt på grund av allt man fått höra om och se från New York. Men en dag ska jag stå där själv och hoppa in i en gul taxi med mina tjejkompisar efter en hel dag bestående av shopping och god mat, vidare till hotellet för uppfräschning inför middag och drinkar på ett rooftop. Jag säger till när jag är där. ;-)

BALI

Tänk att åka hit, med en kompis eller två. Hyra hus för typ två veckor, leva billigt i ett tropiskt klimat. Paradisön bjuder ju dessutom på några av världens bästa surfstränder. Så kanske skulle man då också lära sig surfa. Dröm.

MALDIVERNA

Okej, hörni. Om jag någongång ska gifta mig. Då ska jag göra det här, Maldiverna. Jag ska bo ett såntdär mysigt litet hus i ett turkost vatten, vakna upp läsa en bok under vajande palmer. Jag skulle gå barfota på de pudervita sandstarnderna och jag skulle aldrig i livet tacka nej till 10 soltimmar om dagen, och inte heller att snorkla bland livet under vattenytan heller. Vilken plats!

Gillar

Kommentarer

nathaliecarlsoon
nathaliecarlsoon,
Paris och New York är två underbara ställen <3
nouw.com/nathaliecarlsoon