allt om flytten

Jajamen det stämmer. Jag och Erik var och kollade på en lägenhet förra veckan, och vi fick den!

Jag har faktiskt känt hela tiden att jag inte har velat gått tillbaka till dessa väggar efter vårat break up, lägenheter vi bor i nu har alltid varit lite ångestladdat på det viset. Men såklart är det en trygghet vi har här, vi har det mysigt och tja, det duger liksom.

Men så kom detta stället ut och vi åkte dit och kollade. Det är alltså ett radhus, ute på Furnäs. Verkligen ett ställe som jag har känt till hela mitt liv eftersom mina föräldrar bor på höjden. Det är dit vi har cyklat för att ta kvälldoppen under sommaloven, det har varit springrundan i alla år. Det är ett perfekt läge, men mycket skog och vatten. Vi kommer ju förstås slippa dessa trappor eftersom vi kommer ha våran egna ingång, våran egna ytterdörr och en egen lite tomt. Ni förstår kanske lättnaden, för oss som hundägare. Men liksom, bara det där att ta fram grillen på sommaren? Vi kommer kunna grilla!

Det är mycket att göra invändigt, såsom tapeter och så vidare. Men jag ser det bara som en rolig grej och som erfarenheter inför en framtida hus. Alltså, jag är så himla lycklig och jag tycker att det ska bli så himla roligt. Så jag hoppas att ni är redo för ett lite mer inrednings relaterade inlägg. :)

  • LIFE

Gillar

Kommentarer