BEAUTY BOX

KOLLA HIT!

Jag måste bara visa er denna fantastiska beauty box. Som innehåller dom populäraste produkterna som vi håller på med. Det är ett asbra startkit för dig som vill testa på lite olika produkter för ett bra pris. Köper man beauty boxen så får man faktiskt prudukterna för inköpspriset (!!!) Boxen innehåller dessa produkter nedan:
Nu Colour Curling Mascara Black

Låt dina ögon fånga andras blickar med senaste tillskottet Nu Colour curling mascara black.

Perfekt när du vill framhäva dina ögon, den ger en extra boost till din look. Den har en lätttanvänd, svängd borste, utformad för att separera fransarna och ge dem extra längd utan klumpar. Med hjälp av mascaran öppnar du upp ögat och skapar ett verkligt blickfång.

Polishing Peel Skin Refinisher Exfolierande kräm. Mikrodermabrasion, eller yttre hudslipning, är en av de mest populära kosmetiska behandlingarna utan kirurgiska ingrepp. Tusentals människor investerar tid och pengar för att behandla ansiktet. Varje dag, på kliniker runt om i Europa, söker män och kvinnor sätt att behandla skador som huden fått av sol, åldrande och miljöpåverkan.

Polishing Peel är ett alternativ till dessa professionella behandlingar och ger en fräsch, frisk hy. Du får tid att fokusera på annat som är viktigt.
Gör en egen peeling bekvämt därhemma. Polishing Peel, som kliniskt bevisats motsvara en professionell yttre hudslipning, innehåller pumpaenzymer för att polera och mjukgöra huden samt bentonitlera för att avlägsna döda hudceller och toxiner.
NaPCA Moisture Mist

Fuktspray för ansikte, kropp och hår.

Om du är mycket i farten kan du med Moisture Spray snabbt ge din hud fukt med en enda uppfriskande spraydusch. Moisture Spray ger huden en uppfräschad känsla.

Tegreen (30 st)

Nuförtiden konsumeras grönt te eller extrakt av grönt te över hela världen. Tidigare har det av tradition använts i århundraden i Kina och Indien för dess olika fördelar.

Contouring Lip gloss Crystal Clear

Säg adjö till tunna, konturlösa läppar med en slängkyss. Detta ultrablanka, långvariga gloss innehåller oligopeptidteknologi som definierar och ger kontur åt läpparna, med fokus på “amorbågen”.


Peptiderna har i kliniska studier visat sig stimulera kollagenproduktionen och med denna peptid får du fylligare, ungdomligare form på bara 28 dagar. Bär det ensamt eller tillsammans med din favoritnyans av Replenishing LipstickEpoch Glacial Marine Mud

Ett enkelt och naturligt sätt att få mjuk, len hud. Lermask med havsalger som drar ut orenheter från huden. Innehåller finfördelade lerpartiklar och efterlämnar en uppfräschad känsla i huden. Passar alla hudtyper.

Whitening Fluoride Toothpaste

Nu kan du tryggt le tack vare välsmakande Whitening Fluoride Toothpaste som gör tänderna ljusare samtidigt som den motverkar plack.Kommentera gärna om ni har några frågor eller är sugna på att inleda oktober med en riktig skönhetsförvandling. KRAM!

  • HEALTH

Gillar

Kommentarer